Workshops

Met regelmaat geven wij workshops aan bedrijven, scholen, studentenverenigingen, voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen.

Je krijgt een uur dansles en je bepaalt zelf welke dans je wilt leren. Of het nou gaat om Salsa, Son, Cubana, Bachata en Rueda de Casino wij zorgen er voor. De workshops zijn zeer succesvol vanwege het actieve karakter en de opzwepende muziek. Of je nu wel of geen danservaring hebt, de workshops zijn altijd leuk. De dansstappen van de Salsa zijn eenvoudig aan te leren.

Zelf een keer proberen? Kom naar één van onze proeflessen in Alkmaar.

Personeels-/teamuitje

Voor een gezellig en opzwepend personeelsuitje ben je bij Dansschool Cuba te Llama aan het goede adres. Meestal is een uitje van het werk een soort van standaard; je gaat ergens heen, drinkt wat en eet wat.
Het kan ook anders, je gaat ergens heen, je maakt kennis met de Cubaanse Salsa en ervaart hoe leuk het is om elkaar op een andere manier te leren kennen. Deze evenementen zijn zeer succesvol vanwege het actieve karakter en de opzwepende muziek.
Voor deze unieke ervaring met een vleugje Cuba, heb je geen danservaring nodig.

Privéles / openingsdans

Wil je snel salsa leren dansen in je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt?
Een privéles duurt 60 minuten. Alberto biedt een gestructureerde les aan in de voor hem typische Cubaanse gezellige sfeer. Volledig afgestemd op jouw/jullie niveau.

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Contact

Factuuradres: Mosterdsteeg 5

1811 MR Alkmaar

06-39723819

info@dansschoolcubatellama.nl

IBAN NL14ABNA0586124845