Over ons

Dans docenten

Docent Alberto

Alberto is geboren en getogen in Santiago de Cuba op Cuba en volgde daar de gerenomeerde dansopleiding Folclorico en Modern. 

Jarenlang was Alberto als danser, leraar èn choreograaf werkzaam bij het vooraanstaande dansgezelschap Conjunte Folclorico Cutumba. Hij maakte furore tijdens de vele nationale en internationale tournee’s. 

Zijn unieke combinatie van talent, scholing en Cubaanse passie is aanstekelijk. Hij heeft al meer dan 5000 mensen kennis laten maken met de Cubaanse Salsa, Son en Rueda de Casino. 

Alberto doceert altijd op een gepassioneerde, swingende en duidelijke wijze. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is er veel persoonlijke aandacht.

Docent Ivan

Ivan is geboren en getogen in Willemstad op Curaçao. En kwam als jongeman in Nederland wonen. Als trouwe cursistlid van de dansschool werd hij al snel ingezet als professioneel danser bij vele nationale en internationale tournees, optredens en videoclips. Inmiddels een erkende leraar en choreograaf. 

Met zijn Caribische achtergrond, sterke focus op techniek en muzikaliteit is hij als docent gepassioneerd en enthousiast om je alles te leren over de Antilliaanse, de moderne en zijn specialiteit de Dominicaanse bachatastijl.


Kortom bij hem moet je zijn om alles over de Bachata te leren! Hij biedt privélessen, workshops, bootcamps, wekelijkse lessen, shows en entertainment in o.a. de Dominicaanse bachatastijl aan.

Team Cuba te Llama

Pascal
Pasquale: Assistent Salsa maandag
IMG-20230726-WA0011
Lea: Assistent Salsa dinsdag
Knipsel Anne2
Anne: Asistent demoteam en Salsa woensdag
Mel3
Melany: Website beheerder en assistent Bachata

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Contact

Factuuradres: Mosterdsteeg 5

1811 MR Alkmaar

06-39723819

info@dansschoolcubatellama.nl

IBAN NL14ABNA0586124845