Over ons

Over ons

Docent Alberto

Alberto is geboren en getogen in Santiago de Cuba op Cuba en volgde daar de gerenomeerde dansopleiding Folclorico en Modern. 

Jarenlang was Alberto als danser, leraar èn choreograaf werkzaam bij het vooraanstaande dansgezelschap Conjunte Folclorico Cutumba. Hij maakte furore tijdens de vele nationale en internationale tournee’s. 

Zijn unieke combinatie van talent, scholing en Cubaanse passie is aanstekelijk. Hij heeft al meer dan 3000 mensen kennis laten maken met de Cubaanse Salsa, Son en Rueda de Casino. 

Alberto doceert altijd op een gepassioneerde, swingende en duidelijke wijze. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is er veel persoonlijke aandacht.

IMG_9567
Docent en assistent Marion

Marion is al zeven jaar te vinden in de dansschool. Zowel op de vloer als achter de schermen. Met geduld en humor weet zij samen met Alberto van elke les een feestje te maken.

“Ik ben verliefd geworden op de Cubaanse manier van dansen. Voor mij gaat het erom dat mensen die op les komen plezier ervaren bij het dansen. Voor mij gaat het er niet om of je

heel goed danst, maar of je met je hart danst. Ik vind het waanzinnig om te zien hoe mensen door het dansen groeien in zelfvertrouwen.”

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Snel naar

Mosterdsteeg 5

 

1811 MR Alkmaar

 

06-15244026

info@dansschoolcubatellama.nl

 

IBAN NL14ABNA0586124845