Cuba te Llama nieuws

9 april – Menstylinglessen

IMG-20240401-WA0000
5/5

Stap in de wereld van Cubaanse ritmes met Alberto: Ervaar de kracht van Menstyling!


Ben je klaar om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de authentieke Cubaanse sfeer te ervaren? Maak dan kennis met de meester van het ritme, Alberto, onze erkende docent in Salsa, Rueda de Casino, Son, Afro folclorico en Salsaton.


Met zijn passie voor muziek en dans neemt Alberto je mee op een reis door de rijke tradities van Cubaanse muziek. Maar er is meer! Alberto biedt nu een unieke kans om de kunst van de menstyling te verkennen, waarbij de focus ligt op het versterken van je persoonlijke expressie en stijl tijdens het dansen op Cubaanse hits.


Wat is menstyling?

Menstyling  is de kunst van het toevoegen van persoonlijke flair aan je dans, waarbij je jouw unieke stijl en persoonlijkheid laat zien, terwijl je de essentie van Cubaanse ritmes omarmt. Met Alberto als gids, leer je de subtiele nuances van beweging, houding en expressie die jouw dans naar een hoger niveau tillen.


Kom en dans

Sluit je aan bij Alberto en ontdek de opwindende wereld van menstyling en Cubaanse hits. Of je nu je dansvaardigheden wilt verbeteren, nieuwe vrienden wilt ontmoeten of gewoon wilt genieten van de vreugde van de dans, bij hem ben je aan het juiste adres. 

 

Schrijf je vandaag nog in voor een les en laat je passie voor dans tot leven komen! Dit doe je door te mailen naar info@dansschoolcubatellama.nl en klik hier als jij je direct wilt inschrijven.

11 april – Ladystylinglessen

5/5

Hola lieve dames,

 

Ik ben Romy en ik heb een grote passie voor dansen en gezelligheid. Al heel wat jaren volg ik de lessen van Albertico, mag ik meedansen in het demoteam van Cuba te Llama en pak ik regelmatig een feest of een workshop mee. Ik heb dan ook heel veel zin om komend blok zelf een avond in de week voor de dansklas te mogen staan en ladystylinglessen te geven! 

 

Wat dansen voor mij brengt, is het gevoel je vrouwelijkheid te mogen laten zien, zelfverzekerd zijn en vooral van dansen een feestje te maken! In mijn lessen wil ik jullie aanmoedigen dit ook te ervaren. We beginnen bij de basis voor beginners en gaan daarna op muziek van verschillende stijlen leuke choreo’s doen om alle ladystyling te oefenen. Een combi van plezier en passie! 

 

Meld je aan door te mailen naar info@dansschoolcubatellama.nl en klik hier als jij je direct wilt inschrijven.

 

Ik kijk er naar uit om je in de les te zien! Tot dan!

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Contact

Factuuradres: Mosterdsteeg 5

1811 MR Alkmaar

06-39723819

info@dansschoolcubatellama.nl

IBAN NL14ABNA0586124845