Danslessen

Cubaanse Salsa

Er is geen andere dans dan de Cubaanse Salsa waar je zo snel vrolijk van wordt. De Salsa (letterlijk: saus) is een vrolijke, levendige en energieke dans, die ontstaan is uit de Son en een mix van andere dansstijlen. De Cubaanse Salsa is herkenbaar aan het om elkaar heen dansen, de draaien en de vrolijke losheid. Je herkent de Salsamuziek aan de verschillende 

blaas- en slaginstrumenten, de bas èn de Cubaanse claves. De dansstappen van de Salsa zijn eenvoudig aan te leren.

Zelf een keer proberen? Kom naar één van onze proeflessen in Alkmaar. 

bachatales

Salsa solo en Latin solo

Dansschool Cuba te Llama geeft al jaren danslessen voor mensen die alleen willen dansen. Op vrolijke en opzwepende muziek leer je, samen met leeftijdsgenoten en in een aangepast tempo, de basis van de Cubaanse dansen. Een leuke manier van bewegen, wat op elke leeftijd belangrijk is, en een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

IMG-20221211-WA0001

Bachata

De Bachata vindt zijn oorsprong in de Dominicaanse republiek en wordt gedanst over de hele wereld. Nu kun je ook cursussen volgen bij onze dansschool in Alkmaar. Er zijn verschillende stijlen en hier wordt de Dominicaanse Bachata met een vleugje modern gegeven. De cursus Bachata is ideaal voor alle leeftijden en voor elke gelegenheid. Met de duidelijke uitleg van onze docent Ivan leer je snel de basis en de techniek van deze dans. Bachata is een leuke afwisseling en wat rustiger dan de Salsa om te dansen tijdens Latin feesten, want er wordt altijd Bachatamuziek gedraaid. 

 

Aanmelden

Meedoen aan de proefles? Meld je aan via info@dansschoolcubatellama.nl. Wil je meer info of sneller schakelen, dan kan je contact opnemen met Melany de assistent van Ivan op 06-43880112.

 

b3ffc7790fc54a0d37ebc120048941db

Dansles in Cuba

Er op dit moment nog geen plannen voor een nieuwe Cubareis. Bij voldoende belangstelling zetten we de Cubareis weer op het programma. Geef je belangstelling per mail aan ons door. 

De Cubareis is een prachtige reis met een mix van dans en cultuur.  

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Contact

Factuuradres: Mosterdsteeg 5

1811 MR Alkmaar

06-39723819

info@dansschoolcubatellama.nl

IBAN NL14ABNA0586124845