Cubaanse Salsa

Er is geen andere dans dan de Cubaanse Salsa waar je zo snel vrolijk van wordt. De Salsa (letterlijk: saus) is een vrolijke, levendige en energieke dans, die ontstaan is uit de Son en een mix van andere dansstijlen. De Cubaanse Salsa is herkenbaar aan het om elkaar heen dansen, de draaien en de vrolijke losheid. Je herkent de Salsamuziek aan de verschillende 

blaas- en slaginstrumenten, de bas èn de Cubaanse claves. De dansstappen van de Salsa zijn eenvoudig aan te leren.

Zelf een keer proberen? Kom naar één van onze proeflessen in Alkmaar of Haarlem. 

Reggeaton

Reggaeton is een muziek en dansgenre met invloeden van Bomba, Salsa en Hiphop.  Dansleraar Alberto gaat deze lessen geven.    

b3ffc7790fc54a0d37ebc120048941db

Dansles in Cuba

Er op dit moment nog geen plannen voor een nieuwe Cubareis. Bij voldoende belangstelling zetten we de Cubareis weer op het programma. Geef je belangstelling per mail aan ons door. 

De Cubareis is een prachtige reis met een mix van dans en cultuur.  

bachatales

Salsa solo en Latin solo

Dansschool Cuba te Llama geeft al jaren danslessen voor mensen die alleen willen dansen. Op vrolijke en opzwepende muziek leer je, samen met leeftijdsgenoten en in een aangepast tempo, de basis van de Cubaanse dansen. Een leuke manier van bewegen, wat op elke leeftijd belangrijk is, en een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

 

IMG-20221211-WA0001

Bachata

De Bachata wordt gedanst over de hele wereld en een cursus is nu ook bij onze dansschool te volgen. Er zijn geen strakke regels bij deze dans, als je maar lekker met je heupen meebeweegt en ingaat op het ritme van de muziek en van je danspartner. De cursus Bachata is ideaal voor alle leeftijden en voor elke gelegenheid. Met de duidelijke uitleg van onze docent Ivan leer je snel de basis en de techniek van deze dans. Bachata is een leuke afwisseling om te dansen tijdens een Salsafeest, want er wordt altijd Bachatamuziek gedraaid. De Bachata is wat rustiger dan de Salsa, dus perfect om even rustig aan te dansen. 

 

Volg ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief

Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Lees ook onze privacyverklaring

Contact

Factuuradres: Mosterdsteeg 5

1811 MR Alkmaar

06-20579075

info@dansschoolcubatellama.nl

IBAN NL14ABNA0586124845